Groepsaccommodatie SuyderZee Blokzijl

1 augustus t/m 8 augustus, kinderen (6-16 jr)

Doelgroep

Wil jij graag met kinderen van je leeftijd op vakantie met een van onze weken? Schrijf je dan in voor de kinderweek. Leuk dat je meegaat!

Hotel

Een nieuwe accommodatie in ons vakantie assortiment. Hier gaan we met de kinderweek naar toe. De locatie is geheel drempelvrij, heeft een lift naar de 1e
verdieping en aangepast sanitair.
Deze accommodatie ligt niet ver van Blokzijl, een leuk oud stadje in de kop van Overijssel. De kinderen kunnen heerlijk buitenspelen op het terrein van deze accommodatie. Onze eigen kok zorgt voor lekkere maaltijden. En wie weet wordt er wel een leuke huifkartocht gemaakt.
Een aantal kamers is standaard uitgerust met tillift en hoog-laagbedden. Er is aangepast sanitair.
LET OP: alleen slapen is hier zeer beperkt mogelijk!

Programma

Het programma is een mix van bezinning en ontspanning. Zondags zijn er 2 aangepaste diensten in het vakantiehuis, geleid door de eigen predikant, er is elke dag een Bijbelvertelling aan de hand van een thema. Zingen en muziek maken is een vast onderdeel, maar ook worden er uitstapjes gemaakt en zijn er, in of om het huis, diverse activiteiten zoals een creatief onderdeel, een speurtocht of spelletjesparcours. Soms is er een zwembad aanwezig in het huis of een welnessruimte. Ook staat er meestal winkelen op het programma zodat je een leuk aandenken kunt kopen of een cadeautje voor de thuisblijvers. En als je niet van winkelen houdt is er wel een terrasje. Op woensdag gaan we meestal een dagje uit met een (rolstoel)bus naar een leuke dierentuin of een museum. De activiteiten worden aangepast aan de doelgroep en waar nodig individueel aan de mogelijkheden van de deelnemers.

Aanmelden

Meld je aan voor deze vakantie en vul het aanmeldingsformulier in. Wanneer je jezelf via de website opgeeft voor een vakantieweek, ontvang je een uitgebreid inschrijfformulier dat per post teruggestuurd moet worden. Dat formulier kun je hier downloaden en per post opsturen.