Groepshotel De Vrije Vogel in Elsloo

6 juni t/m 13 juni 2020 – ZML 25+

Doelgroep

Gasten die bijvoorbeeld rolstoelgebonden zijn en hulp en ondersteuning nodig hebben bij de lichamelijke zorg en onder andere gebruik maken van hulpmiddelen zijn in deze week. Naast (een aantal) gasten met een intensieve zorgvraag zijn ook gasten met een minder intensieve zorgvraag en die mobiel zijn van harte welkom in deze week.

Hotel

In het Friese dorp Elsloo ligt groepshotel De Vrije Vogel. Elsloo ligt vlak bij diverse mooie natuurgebieden, zoals het Drents-Friese Wold. Het huis beschikt over een ruime en sfeervolle recreatieruimte met een houtkachel en een eigen
terras. Ook is er een zwembad met tillift aanwezig. Buiten lopen paarden, koeien en konijnen.
Alle aangepaste een- en tweepersoonskamers beschikken over een hoog-laagbed, een badkamer met douche en toilet en een alarmeringssysteem.

Programma

Het programma is een mix van bezinning en ontspanning. Zondags zijn er 2 aangepaste diensten in het vakantiehuis, geleid door de eigen predikant, er is elke dag een Bijbelvertelling aan de hand van een thema. Zingen en muziek maken is een vast onderdeel, maar ook worden er uitstapjes gemaakt en zijn er, in of om het huis, diverse activiteiten zoals een creatief onderdeel, een speurtocht of spelletjesparcours. Soms is er een zwembad aanwezig in het huis of een welnessruimte. Ook staat er meestal winkelen op het programma zodat je een leuk aandenken kunt kopen of een cadeautje voor de thuisblijvers. En als je niet van winkelen houdt is er wel een terrasje. Op woensdag gaan we meestal een dagje uit met een (rolstoel)bus naar een leuke dierentuin of een museum. De activiteiten worden aangepast aan de doelgroep en waar nodig individueel aan de mogelijkheden van de deelnemers.

Aanmelden

Meld je aan voor deze vakantie en vul het aanmeldingsformulier in. Wanneer je jezelf via de website opgeeft voor een vakantieweek, ontvang je een uitgebreid inschrijfformulier dat per post teruggestuurd moet worden. Dat formulier kun je hier downloaden en per post opsturen.