Hotel De Postelhoef in Luyksgestel

27 juni t/m 4 juli 2020 – ZML 25+

Doelgroep

Ben jij rolstoelgebonden en heb je hulp en ondersteuning nodig bij de lichamelijke zorg en maak je gebruik van hulpmiddelen? Dat kan in deze week. Maar ook wanneer je deze zorg niet nodig hebt en gewoon mobiel bent, ben je van harte welkom in deze week.

Hotel

Hotel de Postelhoef ligt midden in de vrije natuur van de Brabantse Kempen, vlak bij de grens met België. Dit gezellige familiehotel staat bekend om zijn gastvrijheid, rust en ruimte. Het hotel heeft een heerlijke grote tuin en een eigen zwembad.
De aangepaste kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet.

Programma

Het programma is een mix van bezinning en ontspanning. Zondags zijn er 2 aangepaste diensten in het vakantiehuis, geleid door de eigen predikant, er is elke dag een Bijbelvertelling aan de hand van een thema. Zingen en muziek maken is een vast onderdeel, maar ook worden er uitstapjes gemaakt en zijn er, in of om het huis, diverse activiteiten zoals een creatief onderdeel, een speurtocht of spelletjesparcours. Soms is er een zwembad aanwezig in het huis of een welnessruimte. Ook staat er meestal winkelen op het programma zodat je een leuk aandenken kunt kopen of een cadeautje voor de thuisblijvers. En als je niet van winkelen houdt is er wel een terrasje. Op woensdag gaan we meestal een dagje uit met een (rolstoel)bus naar een leuke dierentuin of een museum. De activiteiten worden aangepast aan de doelgroep en waar nodig individueel aan de mogelijkheden van de deelnemers.

Aanmelden

Meld je aan voor deze vakantie en vul het aanmeldingsformulier in. Wanneer je jezelf via de website opgeeft voor een vakantieweek, ontvang je een uitgebreid inschrijfformulier dat per post teruggestuurd moet worden. Dat formulier kun je hier downloaden en per post opsturen.