Vaarweek met Vakantieschip Prins Willem Alexander, bootreis 1

11 juli t/m vrijdag 17 juli 2020 – alle leeftijden

Wilt u elke dag een andere omgeving zien?

Vind u het leuk om te varen en elke dag in een andere plaats aan te meren? Met het vakantieschip komt u helemaal aan uw trekken. U kunt heerlijk ontspannen op het bovendek en genieten van de omgeving waar het schip vaart. Het is ook mogelijk om in de salon te zijn voor onderlinge ontmoeting, een activiteit, een rustmoment en ondertussen van het uitzicht te genieten. ’s Nachts blijft het schip in de haven liggen om de volgende morgen de vaarroute te vervolgen. Waar we dit jaar gaan inschepen is nu nog niet duidelijk. Zodra wij het weten, kunt u de informatie hier vinden.

Vakantieschip Prins Willem Alexander

Het schip heeft 25 ruime twee persoonshutten op het hoofddek. De hutten zijn ingericht met elektrische hoog-laagbedden, huistelefoon, alarmsysteem, voldoende kastruimte en een wastafel. Elke hut heeft een eigen klimaatregeling om de verwarming en de airconditioning te regelen. Het is mogelijk om op de televisie, via het interne systeem, de GPS-gegevens in de stuurhut te zien en het uitzicht over het water waar het schip vaart. Dicht bij iedere hut is een aangepast toilet en douche aanwezig. Met de lift, die groot genoeg is voor een bed, kunt u buiten op het bovendek komen.

Wat er op het programma staat

Zaterdagmiddag verwelkomen wij u aan boord. Het weekend liggen we in de haven van Wageningen. Elke dag wordt er een avondsluiting verzorgt door de predikant. In deze week is er een Bijbelbespreking en hopen we veel met elkaar te zingen. Het zijn momenten van bemoediging.
De maaltijden gebruiken we in de salon. Heeft u een dieet? Onze kok wil het graag voor u verzorgen. Tijdens het varen wordt u het een en ander over de route verteld, ook is er een creatief programma en organiseren we activiteiten. Natuurlijk ontbreken ook momenten van rust en ontspanning niet.
Vrijdagmiddag na de lunch zijn we weer in Wageningen, tijd om te ontschepen.
Tijdens de week maken de vrijwilligers een vakantiekrant, die u aan het eind van de vakantieweek mee krijgt. U kunt alle belevenissen nog eens rustig nalezen en nagenieten van de vakantieweek.

Aanmelden

Meldt u aan voor deze vakantie en vul het aanmeldingsformulier in.