Hotel IJsselvliedt in Wezep

29 augustus t/m 5 september 2020 – <60 jaar, rustiger week

Wil je met een kleine groep een rustige vakantie?

Tijdens deze week ben je met maximaal 18 deelnemers, die jonger zijn dan 60 jaar. Wat is het heerlijk om met een kleinere groep mensen vakantie te vieren, te zingen, te lachen, naar elkaar te luisteren, een Bijbelgesprek te hebben, Kortom, om het goed te hebben met en voor elkaar.
Ook voor mensen met een visuele beperking zijn er meerdere mogelijkheden om goed deel te kunnen nemen aan het programma. Schroom niet om je aan te melden.

Informatie Hotel IJsselvliedt

In Gelderland, aan de rand van Wezep, ligt op landgoed IJsselvliedt het gelijknamige hotel. Dit sfeervolle, bijna tweehonderd jaar oude landhuis, wordt omringd door boerderijen, tuinen, visvijvers en bossen. Het hotel beschikt binnen over een prachtige salon en buiten over een mooi prieel om lekker te ontspannen. Op het landgoed bevindt zich ook een oranjerie waar u door de Franse tuin naar toe kunt wandelen.
Alle aangepaste een- en tweepersoonskamers beschikken over een hoog-laagbed, een badkamer met douche en toilet en een alarmeringssysteem. Verschillende kamers hebben een plafondlift.

Wat er op het programma staat

We bieden je deze week een gevarieerd programma. Het park rondom Hotel IJsselvliedt lokt aan om naar buiten te gaan en een wandeling te maken over de mooi aangelegde (rolstoel)paden. ‘s Avonds is er tijd voor een spelletje of muziek, maar het is ook prima om lekker relax te zijn. Een keer lekker uitslapen? Of een middagslaapje? Die mogelijkheid is er!
In de week wordt er vaak veel samen gedaan. We lachen wat af, maar delen ook onze zorgen. Met elkaar vormen we één familie.
Wil je iets specifieks doen in de week? In overleg is er veel mogelijk.
Tijdens de week maken de vrijwilligers een vakantiekrant, die je aan het eind van de week  mee krijgt. Je kunt thuis alle belevenissen nog eens rustig nalezen en nagenieten van de vakantieweek.

Aanmelden

Meld je aan voor deze vakantie en vul het aanmeldingsformulier in.