Groepshotel Het Bosgoed in Lunteren

13 juni t/m 20 juni 2020 – alle leeftijden

Doelgroep

Een ontspannen week aan de rand en in de bossen van Lunteren. Wat is het mooi en goed om met een groep van ruim 30 gasten (en bijna 30 vrijwilligers) te genieten van deze rustige omgeving. ’s Morgens gewekt worden door de vogels en even later door het zingen op de gang door de vrijwilligers. Heerlijk om zo een week te genieten van de zorg die uit handen genomen wordt, de tafel gedekt, het eten verzorgt door de keuken van Het Bosgoed en de ontspannen contacten onderling. Hoe goed is het om met elkaar te zingen en ook daarmee elkaar te bemoedigen.

Groepshotel Het Bosgoed

Warm welkom zonder drempels! Deze prachtige 5-sterrenaccommodatie aan de rand van het bos in Lunteren is bij velen bekend. Dit sfeervolle hotel heeft een mooie tuin met rolstoeltoegankelijke wandelpaden en een aangepaste wellnessruimte met twee whirlpools. Op loopafstand bevindt zich het centrum. De kamers in het hotel zijn verdeeld over drie vleugels. Deze komen uit in de gezellige ontmoetingsruimte met uitzicht op het terras, waar het bij mooi weer heerlijk is om te zitten. Alle kamers hebben hoog-laagbedden, badkamer met aangepaste douche en toilet en een alarmeringssysteem. En het hotel heeft een heel goede keuken.

Wat er op het programma staat

Na de aankomst zaterdagmiddag en een lichte maaltijd volgt er een kennismakingsspel. De praktijk leert dat de groep heel snel aan elkaar gewend is.
Op zondag zijn er twee kerkdiensten in het hotel waarin de predikant voorgaat. Deze week zijn er verschillende programmaonderdelen: we zingen met elkaar, er is een creatief moment, een uitstapje naar het centrum, een fietstocht, een Bijbelgesprek waarin we veel van elkaar leren en vaak worden bemoedigd. Natuurlijk zijn er ook rustmomenten, mogelijkheden voor een gesprek of een wandeling. Ook gaan we een dag op pad met een (rolstoellift)bus, waarbij iedereen mee kan. Elke dag is er een avondsluiting door de predikant.
Tijdens de week maken de vrijwilligers een vakantiekrant, die je aan het eind van de week  mee krijgt. Je kunt thuis alle belevenissen nog eens rustig nalezen en nagenieten van de vakantieweek.

Aanmelden

Meldt u als gast aan voor deze vakantie en vul het aanmeldingsformulier in.