Groepshotel De Vrije Vogel in Elsloo (Fr)

8 augustus t/m 15 augustus 2020 – <50 jaar, actievere week

Wil je met een kleine groep op vakantie?

Tijdens deze week ben je met maximaal 15 deelnemers, die jonger zijn dan 50 jaar. Wat is het heerlijk om met een kleinere groep mensen vakantie te vieren, te zingen, naar elkaar te luisteren, een Bijbelgesprek te hebben, er met elkaar op uit te trekken en te lachen. Kortom, om het goed te hebben met en voor elkaar.
Ook voor mensen met een visuele beperking zijn er meerdere mogelijkheden om goed deel te kunnen nemen aan het programma. Schroom niet om je aan te melden.

Groepshotel De Vrije Vogel

Tige Wolkom! Zo zeggen de Friezen dat. Je bent van harte welkom!
Op de grens van Friesland en Drenthe, aan de rand van het Nationaal Park “Drents-Friese Wold” ligt het dorpje Elsloo. Even buiten het dorp ligt groepshotel De Vrije Vogel. Het is geheel toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. Er zijn geen buren, dus je hebt van alle kanten vrije uitkijk op velden en bossen. In het hotel is een zwembad met tillift aanwezig. Alle een- en tweepersoonskamers hebben een hoog-laagbed, een badkamer met douche en toilet en een alarmsysteem.

Wat er op het programma staat

We bieden je deze week een gevarieerd programma. We trekken vanuit het vakantieoord regelmatig de omgeving in om dingen te bezoeken/te beleven. ‘s Avonds is er tijd voor een spelletje of muziek, maar het is ook prima om lekker relax te zijn. In de week wordt er vaak veel gedeeld. We lachen wat af, maar delen ook onze zorgen. Met elkaar vormen we één familie.
Wil je iets specifieks doen in de week? In overleg is er veel mogelijk.
Tijdens de week maken de vrijwilligers een vakantiekrant, die je aan het eind van de week  mee krijgt. Je kunt thuis alle belevenissen nog eens rustig nalezen en nagenieten van de vakantieweek.

Aanmelden

Meld je aan voor deze vakantie en vul het aanmeldingsformulier in.