Jongeren met ASS

Wil jij graag op vakantie? En heb je een stoornis in het autisme spectrum (ASS), maar je bent niet verstandelijk beperkt? Dan zijn onze vakantieweken wellicht wat voor jou!

Leiding en programma

De midweek staat onder leiding van een algemeen leider/ predikant en een gastvrouw. Je krijgt een persoonlijk begeleider die in deze midweek je vaste aanspreekpunt is.
Het programma van de vakantieweek stemmen we af op de groep en passen we waar nodig individueel aan. We hebben een actief programma met voldoende ruimte voor rust en ontspanning.
We sturen je vooraf een programmaboekje waar je in kunt vinden wie er met de vakantie mee gaan, wat het programma is van deze week en praktische informatie over de vakantieweek. Je begeleider in deze week neemt voor de vakantieweek telefonisch contact met je op om kennis te maken. Als je voor de eerste week mee gaat komt je begeleider op bezoek bij je thuis.
Als je voor het eerst deze week meegaat, hebben we een kennismakingsgesprek, zodat we wederzijdse verwachtingen kunnen bespreken.

Data en soorten vakantieweken

Dit jaar is Noordeloos de bestemming van onze vakantie. We huren hier de Maria Johanna Hoeve. Dit is een ruime en landelijk gelegen groepaccommodatie. Bij dit huis is een tafeltennistafel, een groot schaakspel en voldoende ruimte om actief bezig te zijn (vollybalveld, etc.). Iedere kamer heeft een eigen douche en toilet.

Onderstaande vakantieweken gaan niet door in verband met de maatregelen ten gevolge van het coronavirus.

Annuleringsverzekering

Wij adviseren u zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Annuleringsvoorwaarden vakantieweken.

Meer informatie of aanmelden als gast

Heb je een vraag of wil je meer informatie over een vakantieweek? Vul dan onderstaand formulier in. Je kunt jezelf ook gelijk aanmelden.

Bij voldoende belangstelling overwegen we een jong-volwassengroep te starten. Vul dit op het formulier in als je hierover meer informatie wilt.

Bezorg jij onze gasten een onvergetelijke week?

Geef je op als vrijwilliger!