Oaseweekenden

Kwetsbaarheid en breekbaarheid van het huwelijk. Misschien bent u of jij er wel mee geconfronteerd en heeft u, kortere of langere tijd geleden, een echtscheiding achter de rug. Of zit u momenteel middenin een echtscheidingsprocedure. Voor vrouwen die zich hierin herkennen bieden we een weekend van ontmoeting, bezinning en ontspanning, waarin de Bijbel centraal staat. De groep bestaat uit maximaal twaalf vrouwen. Of je nu 25 jaar of 65 jaar bent, je bent van harte welkom.

Vrouwen die eerder zijn meegeweest gaven aan wat ze de meest waardevolle ervaring van dit weekend vonden. “We konden eerlijk en open ons verhaal kwijt en we steunden elkaar”, “Het herkennen en erkennen, de Bijbelstudie, met elkaar eten en naar de kerk gaan” en “Dat ik gezien werd door de gastvrouw. Zij gaf me waardevolle feedback. Tijdens de waardevolle gesprekken met  gasten. Waardevol vond ik dat er voor mij gezorgd werd, ik hoefde niets”.

Leiding

Twee betrokken gastvrouwen doen er alles om je een fijn weekend te bezorgen, waar je de accu weer kunt opladen.

Data en soorten weekenden

Er zijn twee soorten weekenden, namelijk voor vrouwen die voor het eerst meegaan én voor vrouwen die al eerder met de Oasedagen zijn meegeweest. De weekenden zijn van vrijdagmiddag rond half 4 tot maandagmorgen 10 uur.

Helaas zijn de weekenden geannuleerd. We hopen op een later moment, als de omstandigheden beter zijn, de weekenden opnieuw te plannen.

Annuleringsvoorwaarden

De kosten voor annulering van het weekend zijn:

  • Annuleren tot 6 weken voor de aanvangsdatum van het weekend: € 25,00 annuleringskosten.
  • Annuleren 6 tot 4 weken voor de aanvangsdatum van het weekend: 50% van de kosten.
  • Annulering binnen 4 weken voor aanvang van het weekend: de totale kosten.

Je kunt hiervoor een annuleringsverzekering bij je bank of verzekeringsmaatschappij afsluiten. Het is belangrijk dat je je verzekering afsluit direct nadat je de bevestigingsbrief met de factuur ontvangen hebt.

Meer informatie of aanmelden

Heb je een vraag of wil je meer informatie over de Oaseweekenden? Vul dan onderstaand formulier in. Je kunt jezelf ook aanmelden.