Hotel De Stoppelberg in Beekbergen

1 augustus t/m 8 augustus 2020

Middenin de natuur, op 2 kilometer afstand van het gezellige Veluwse dorp Beekbergen, ligt het schitterend gelegen familiehotel De Stoppelberg. De kamers zijn voorzien van alle basisbehoeften en hebben een eigen badkamer met douche en toilet.
De kamers bevinden zich ongeveer 30 meter vanaf het restaurant.

Programma

Deze vakantieweek is speciaal bedoeld voor actieve senioren! In deze week bent u elke dag actief bezig. De omgeving leent zich uitstekend voor uitgebreide wandel- en fietstochten. Zo zijn er de Stuifzanden, en kunt u heerlijk fietsen over de uitgestrekte heidevelden of naar de schaapskuddes bij de Loenermark. Ook is het altijd gezellig om te winkelen in het dorpje Beekbergen. Of wat dacht u van een bezoek aan de Veluwse avondmarkt waar oude ambachten gedemonstreerd worden en u diverse streekgerechten kunt proeven, een echt folkloristisch evenement? U kunt deze week uw eigen fiets meenemen, bij het hotel zijn opladers. Ook is het mogelijk om een elektrische fiets te huren.
Naast al deze activiteiten zijn er uiteraard ook ontmoetingen rondom de Bijbel: op zondag de twee kerkdiensten waarbij zo mogelijk eenmaal de “eigen” predikant voorgaat en elke avond bij de dagsluiting.

Aanmelden

Meldt u als gast aan voor deze vakantie en vul het aanmeldingsformulier in.