Hotel De Rijper Eilanden in De Rijp

27 juni – 4 juli 2020

Hotel de Rijper Eilanden ligt op de rand van het prachtige dorp De Rijp, dat deel uitmaakt van de gemeente Alkmaar. Het hotel bestaat uit drie gebouwen, en wij hebben één gebouw geheel tot onze beschikking. Vanuit het restaurant c.q. recreatieruimte kijkt u uit over het karakteristieke landschap van de Beemster. Op zonnige dagen, en laten we hopen dat die er veel zijn, kunt u zich heerlijk ontspannen op het terras. Vanaf het hotel is het vijftien minuten rijden naar het prachtige oude centrum van De Rijp.
De ruime kamers zijn ingericht met frisse kleuren en beschikken over grote ramen, een eigen badkamer met douche en toilet.

Programma

Zaterdagmiddag start de vakantie. Na een heerlijk diner is er ’s avonds een kennismakingsspel, om elkaar alvast een beetje te leren kennen. Elke avond is er, onder leiding van de predikant, een dagsluiting. Het is waardevol om zingend en mediterend de dag met elkaar af te sluiten.
Zondags gaat u als groep twee keer naar een kerkdienst, waarbij zo mogelijk één keer de “eigen” predikant voorgaat.
De rest van de week worden er diverse activiteiten georganiseerd. U kunt bijvoorbeeld denken aan een bezoek aan een museum, een fietstocht, een zangavond, een bingo, een huifkartocht, enzovoorts. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om in het hotel te zijn, een spelletje te doen en gezellig met elkaar te praten.
De vrijdagavond wordt traditiegetrouw door de gasten ingevuld. Dat belooft altijd wat…!

Aanmelden

Meldt u als gast aan voor deze vakantie en vul het aanmeldingsformulier in.