Hotel De Paddenstoel in Oisterwijk

10 juli t/m 17 juli 2020

Het gastvrije Hotel De Paddenstoel is gelegen in het prachtige buitengebied van Oisterwijk te midden van vennen en bossen. In deze omgeving valt voldoende te beleven. Wat dacht u van een wandeling door het uitgestrekte natuurgebied Kampina, of een fietstocht door Het Groene Woud of de mortelen? Maar u kunt ook heerlijk ontspannen op het ruime terras en genieten van de rustgevende natuur die volop aanwezig is.
De kamers zijn comfortabel en huiselijk ingericht, voorzien van douche, toilet, kitchenette en koelkast, telefoon en nachtbel. Alle kamers bevinden zich op de begane grond en hebben een eigen terras.

Programma en leiding

Vrijdagmiddag (!) start deze vakantieweek. Na een heerlijk diner is er ’s avonds een kennismakingsspel, om elkaar alvast een beetje te leren kennen. Elke avond is er, onder leiding van de predikant, een dagsluiting. Het is waardevol om zingend en mediterend de dag met elkaar af te sluiten.
Zondags gaat u als groep twee keer naar een kerkdienst, waarbij zo mogelijk één keer de “eigen” predikant voorgaat.
De rest van de week worden er diverse activiteiten georganiseerd. U kunt bijvoorbeeld denken aan een bezoek aan een museum, een fietstocht, een zangavond, een bingo, een huifkartocht, enzovoorts. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om in het hotel te zijn, een spelletje te doen en gezellig met elkaar te praten.
De laatste avond, donderdagavond in deze week, wordt traditiegetrouw door de gasten ingevuld. Dat belooft altijd wat…!

Aanmelden

Meldt u als gast aan voor deze vakantie en vul het aanmeldingsformulier in.