Informatie gasten VG

Op vakantie met een verstandelijke handicap of beperking?

VOOR ELKAAR vakantieweken zorgt voor de juiste locatie en verzorging!
De vakantieweken worden doorgebracht in een aangepast huis. Voor de verzorging en begeleiding is er een team van vrijwilligers waaronder diverse mensen uit de gezondheidszorg en het onderwijs.Naast de dagelijkse bijbelvertelling en de aangepaste diensten wordt er veel gezongen en muziek gemaakt. Verder is er een afwisselend programma samengesteld waarbij er uitstapjes gemaakt worden en activiteiten rondom het vakantiehuis zijn.
De vakantieweken van het komende jaar zijn al weer bekend.

Meer informatie voor gasten met een verstandelijke handicap of beperking

Neem voor het aanvragen van het inschrijfformulier of voor andere informatie contact op met mevr. H. de Jong uit Ridderkerk door het contactformulier in te vullen.

Download het inschrijfformulier voor gasten met een verstandelijke handicap of beperking van de vakantieweken van 2018, vul in en verstuur via de post.

Postadres:

Administratie gasten VOOR ELKAAR vakantieweken VG