Terugblik Wezep 2018, LG

Wanneer je er niet bij was, heb je echt wat gemist! Vakantie voor de groep -50. We hebben het prima naar de zin gehad met 17 gasten en ook 17 vrijwilligers. Over welke week hebben we het?  Over de VOOR ELKAAR vakantieweek van lichamelijk beperkten tot 50 jaar, september 2018 in zorghotel IJsselvliedt te Wezep.

Een programma in balans. Inspanning, maar vooral ook ontspanning. Ik zie je denken “wat hebben jullie dan allemaal gedaan?”. Nou dat zal ik eens wat dingen opnoemen:

  • We hebben een fietstocht gehouden met als doel een bezoek aan een museumboerderij in Oldebroek (met koffie en gebak!)
  • Samen hebben we een bezoek gebracht aan Urk. Lekker langs de haven, terrasje pakken, winkelen enzovoort.
  • Een uitmuntende BBQ, met als verrassing een optreden van fanfare Eendracht uit Wezep.
  • Ook een dagje naar het spoorwegmuseum in Utrecht met z’n allen.

Ik zou het bijna vergeten maar de dagen stonden natuurlijk bol van de ontmoeting met elkaar, spelletjes doen en vooral veel lol hebben.

En dan op de laatste dag natuurlijk het slotdiner. Maar wie kwamen daar als grote verrassing binnen na het hoofdgerecht? Het Urker mannen kwartet, onderleiding van Gerwin van de Plaats. Prachtig prachtig wat hebben we daar van genoten, trouwens die zangers genoten er ook heel erg van. Dan na de maaltijd nog even snel voorbereiden voor de bonte avond. Nou, bont was die! Maar ook heel serieus.

We hebben het prachtige weer tijdens de “buiten dagen” als een zegen ervaren. Trouwens, het woord zegen is gevallen. Dat hebben we ook ervaren tijdens de momenten dat we samen stil stonden bij het woord van God. In de avondsluitingen, in de preek, en ook in de bijbelbespreking. Heerlijk was het om zo open met elkaar te spreken over onze relatie met de Heere en wat Hij in ons dagelijks leven betekent. Fijn dat er dan tijdens de vakantieweek de ruimte en veiligheid is om het hierover te hebben.

Met dank aan de Heere is het een prachtige week geworden. We hebben allemaal genoten in de groep.

Nou, heb je wat gemist of niet…

Snel opgeven volgend jaar dan!

Terugblik in beeld

LG, Wezep 2018

Ga naar het archief.