Terugblik Rooseveltpaviljoen Doorn

Een herfstweek op Nieuw Hydepark in Doorn, onder zomerse omstandigheden. Wie had dat durven hopen? Maar het was zomers, 7 dagen lang en wat hebben we ervan genoten! Als een geschenk uit Gods hand ontvangen.

Zeven dagen zijn we met elkaar opgetrokken waarbij het programma helemaal was afgestemd op ontmoeting, gesprek rond de Bijbel, zingen, een spelletje doen, een wandeling in het park of een fietstocht in de omgeving en ruim de tijd nemen om de maaltijden met elkaar te nuttigen.
Wat was het fijn om in een pastoraal gesprek je zorgen en vreugden te delen of je hart te luchten en vanuit het Woord bemoedigd te worden.
Verder hebben we genoten van de prachtige “Natuur in Israël” zoals Jan Trapman die ons aan de hand van een diaserie liet zien en er uitvoerig over vertelde.
De zandsculpturen in Garderen: nooit geweten dat je van zand zulke mooie voorstellingen kunt maken.
Een vossenjacht in Driebergen: een bont gezelschap van niet te herkennen vrijwilligers. Daar zat echt talent tussen!
De vrijwilligers hebben samen met de gasten er “Voor Elkaar ” een geweldige week van gemaakt! Zo zijn we met die mooie herinnering zaterdag weer naar huis gegaan. De vakantiekrant in de tas om nog eens terug te bladeren en herinneringen op te roepen. Gods Naam loven en prijzen wij!

Terugblik in beeld

LG, Doorn 2018

Ga naar het archief.