Instructiedag vrijwilligers

SAVE DE DATE! De instructiedag voor vrijwilligers is gepland op D.V. 13 april 2019 in Barneveld. De ochtend begint om 9.30 uur. Om 10.30 uur beginnen de workshops. LET OP: De workshops zijn bedoeld voor vrijwilligers die al een keer met een vakantieweek mee geweest zijn. Er zijn twee rondes: u kunt zich dus inschrijven voor 2 workshops.
Vrijwilligers die voor het eerst met een vakantieweek meegaan en de vrijwilligers van de ASS-weken hebben ’s ochtends een eigen instructiemoment, zij kunnen zich niet inschrijven voor een workshop.

Overzicht workshops

  1. Omgaan met autisme – in de 2e ronde is deze workshop vol
  2. Basisvaardigheden lichamelijke verzorging – in de 1e ronde is deze workshop vol
  3. Tiltechnieken
  4. Incontinentie – in de 2e ronde is deze workshop vol
  5. Omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag (agressie) – in de 2e ronde is deze workshop vol
  6. Ideeën voor creatieve activiteiten: Hierbij denken we aan een kennismakingsspel, creatieve avond en alles waar we de gasten mee kunnen activeren.
  7. Regie en zelfredzaamheid: Onze gasten gaan deze week heerlijk op vakantie en hoeven niets te doen. Wij, als vrijwilligers, gaan ze eens lekker verwennen. We helpen ze overal mee en de gasten moeten deze week helemaal niets. Toch? Maar helpen we onze gasten hier werkelijk mee? Of is de praktijk toch wat anders? – in de 2e ronde is deze workshop vol
  8. Begeleiding van blinde/slechtziende gasten

Inschrijven voor de instructiedag van 13 april 2019

Je kunt jezelf niet meer opgeven voor de instructiedag.