• Gepubliceerd op
  • 14 november 2019

Vrouwendagen 2020

Alle vier de dagen zijn voor vrouwen van alle leeftijden. Het programma is bij alle bijeenkomsten hetzelfde, alleen de sprekers verschillen.

Thema Genoeg = genoeg!

Vanuit de bijbel willen we leren over tevreden zijn met genoeg. Wanneer hebben we genoeg? Er is zoveel ontevredenheid in onze tijd. Streven naar rijkdommen, geld en goed. Het steeds meer willen en kunnen. Maar beseffen we dat we in Christus alles hebben? Ga voor die rijkdom, zoek die schat. Daarnaast de oproep om te delen van onze overvloed. Te leven in eenvoud en tevredenheid. En even praktisch, hoe ga jij om met duurzaamheid? Hoe is jouw leefstijl?

Muziek

Muzikale omlijsting zal verzorgd worden door onze vertrouwde musici.

Workshops

Ook zullen er weer workshops aangeboden worden. Je kunt kiezen uit een workshop die (in)direct met het thema te maken heeft. Lekker interactief aan de slag! Bezinnend, creatief en sportief! Voor elk wat wils. Je kiest er twee uit om in de middag te volgen. Je vindt deze na doorklik bij de dag van je keuze.

De kosten voor deze dag bedragen € 30,- en kunnen bij opgave via Ideal betaald worden (dit heeft onze voorkeur) of op de dag zelf contant.

Aanmelden

Geef je op voor:

We willen de dag beginnen om 9.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur). De dag eindigt om 16.00 uur.

Aanbieding maandblad

Heb je nog geen abonnement op ons maandblad ‘De Hervormde Vrouw’? Op de Vrouwendagen in Genemuiden, Uddel, Giessenburg en Zeist kun je abonnee worden voor maar € 10,- in plaats van € 17,50. Je krijgt er ook nog eens een mooi notitieblok bij.