Informatie voor jongeren met ASS

VOOR ELKAAR vakantieweken voor jongeren met een stoornis in het autistisch spectrum

Voor jongeren die niet verstandelijk beperkt zijn maar door een stoornis in het autistisch spectrum (PDD-NOS, klassiek autisme, Asperger), extra begeleiding nodig hebben organiseren wij twee midweken in de zomervakantie.
Persoonlijke begeleiding en een afwisselend programma zijn kenmerkend voor deze week. Bij nieuwe aanmeldingen houden we vooraf een intakegesprek waarin we verwachtingen en wensen bespreken.

Ervaringsverslag

Hoe gaat zo ’n week eraan toe. Lees een ervaringsverslag (pdf) van de VOOR ELKAAR vakantieweek voor jongeren met ASS van 2017.

Vakantieweken 2019

Datum Locatie Doelgroep
22 t/m 26 juli Reezicht, Rouveen ASS jongeren 8 – 15 jr
29 juli t/m 2 aug Reezicht, Rouveen ASS jongeren 15+

Vakantie jongvolwassenen met ASS?

In aansluiting op de midweek voor jongeren met ASS is VOOR ELKAAR vakantieweken bezig te onderzoeken of er belangstelling is voor een midweek voor jongvolwassenen in DV 2019.
Heeft u belangstelling, stuur dan een bericht aan mevr. H. de Jong uit Ridderkerk door het contactformulier in te vullen of bel 0180-430860.

Meer informatie voor jongeren met ASS

Neem voor het aanvragen van het inschrijfformulier of voor andere informatie contact op met mevr. H. de Jong uit Ridderkerk door het contactformulier in te vullen.

U kunt ook het inschrijfformulier voor de vakantieweken van 2018 voor jongeren met ASS hier invullen en via de post opsturen.

Postadres:

Administratie gasten VOOR ELKAAR vakantieweken ASS