Aankomende Evenementen

19 februari - 09:30 tot 12:00
De Oude School, Waarder, Dorp 13
Waarder, 3466NE Nederland

Het thema van deze bijeenkomst is GENOEG = GENOEG. Dit wordt uitgewerkt in een theologische lezing over: Gods vaderlijke zorg is genoeg. En in een praktische lezing: Leven van genoeg. Spreker is ds. A. de Lange uit Nieuw-Lekkerland. Er is gelegenheid tot vragen stellen en voor gezellige onderlinge ontmoeting!

maart 2020

Vrouwendag Uddel

7 maart - 09:30 tot 16:00
Dorpshuis Het Blanke Schot, Uddel, Garderenseweg 33
Uddel, 3888LA Nederland
Gratis – €30

De sprekers van deze dag zijn: ds. H. Russcher en Christine Stam-van Gent. Tijdens het morgenprogramma zullen zij spreken over het thema: GENOEG = GENOEG. Voor het  middagprogramma heb je keuze uit diverse workshops, zowel bezinnende als creatieve.  Je kunt er twee volgen.

Themadag Tiendeveen

17 maart - 10:15 tot 14:30
De Open Poort, Tiendeveen, Kerkweg 3
Tiendeveen, 7936TC Nederland

Het thema van deze bijeenkomst is GENOEG = GENOEG. Dit wordt uitgewerkt in een theologische lezing over: Gods vaderlijke zorg is genoeg. En in een praktische lezing: Leven van genoeg. Sprekers zijn ds. H.J. Donken uit Wierden en Els Hoogendoorn, medewerker Bewustwording, Stichting Woord en Daad. Er is gelegenheid tot vragen stellen en voor gezellige onderlinge ontmoeting!

Themaochtend Gameren

18 maart - 09:30 tot 12:00
Elim, Gameren, Delkant 5-A
Gameren, 5311CJ Nederland

Het thema van deze bijeenkomst is GENOEG = GENOEG. Dit wordt uitgewerkt in een theologische lezing over: Gods vaderlijke zorg is genoeg. En in een praktische lezing: Leven van genoeg. Spreker is ds. H.I. Methorst uit Nieuwerkerk a/d IJssel. Er is gelegenheid tot vragen stellen en voor gezellige onderlinge ontmoeting!

Themaochtend Lekkerkerk

26 maart - 09:30 tot 12:00
’t Venster, Lekkerkerk, Jan Ligthartstraat 68
Lekkerkerk, 2941GP Nederland

Vrouwendag Giessenburg

28 maart - 09:30 tot 16:00
De Til, Giessenburg, Breestraat 1
Giessenburg, 3381BS Nederland
Gratis – €30

De sprekers van deze dag zijn: ds. H. Russcher predikant in Veenendaal en Marlon van den Bos. Tijdens het morgenprogramma zullen zij spreken over het thema: GENOEG = GENOEG. Voor het  middagprogramma heb je keuze uit diverse workshops, zowel bezinnende als creatieve.  Je kunt er twee volgen.

april 2020

Vrouwendag Zeist

4 april - 09:30 tot 16:00
Kerkgebouw van de Hernhutters, Zeist, Zusterplein 12
Zeist, 3703CB Nederland
Gratis – €30

De sprekers van deze dag zijn: ds C.J. Barth en Marlon van den Bos. Tijdens het morgenprogramma zullen zij spreken over het thema: GENOEG = GENOEG. Voor het  middagprogramma heb je keuze uit diverse workshops, zowel bezinnende als creatieve.  Je kunt er twee volgen.

mei 2020

Algemene ledenvergadering 2020

19 mei - 10:15 tot 15:00
De Aker, Putten, Fontanusplein 2
Putten, 3881 BZ Nederland
+ Google Maps

Tijdens de algemene ledenvergadering nodigen we de bestuursleden van de verenigingen en de regio 's van harte uit. Graag geven we inzicht in onze werkwijze en hierbij staan we open voor uw en jouw opmerkingen en suggesties. Probeert u aanwezig te zijn? We stellen uw betrokkenheid zeer op prijs.

september 2020

Bondsdag 2020