Laden Evenementen

Herfsttweedaagse

De herfsttweedaagse is vol; aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Trouw in alles

We nodigen je van harte uit om samen met andere vrouwen dieper na te denken over het thema uit de Timotheüs brief: “Trouw in alles”.

Over deze woorden uit 1 Timotheüs 3:11b willen we deze dagen met elkaar nadenken. Paulus roept hier specifiek de vrouwen op om trouw te zijn in alles. ‘Trouw zijn’ betekent dat je je plichten doet; dat je zorgdraagt voor je medemens, ook in lastige momenten. God is volkomen trouw en eist ook van ons trouw. Onze trouw moet zich allereerst richten op Gods wil en Gods eer. Zo alleen komt er ruimte om te leven en te volharden in het geloof. En tegelijk trouw zijn aan anderen: in je huwelijk, je vriendschappen, op je werk, in de gemeente, of waar dan ook. Gelukkig hoeven we dat niet uit eigen kracht te doen. De Heilige Geest wil ons helpen. En als wij ontrouw zijn, God blijft getrouw! Door Zijn genade mogen we volharden.

Praktische info

Locatie

Vrijdagavond 22 november 2019 ontvangen we jullie graag op een unieke locatie: Buitenplaats Kamerijck in Kamerik, centraal gelegen in het Groene Hart.

In een sfeervol paviljoen, onder het genot van een hapje en drankje en de gezellige warmte van de houtkachel start het programma.

Programma

Op vrijdagavond ontmoeten we elkaar rondom de bijbel en gaan we op een ontspannen manier aan de slag. Op zaterdagmorgen zal er een lezing gehouden worden door Lia Noorthoek en verwerken we wat we hebben gehoord op een interactieve manier. Na de lunch hebben we een themawandeling waarna we onder het genot van een kopje koffie afscheid van elkaar nemen.

Accommodatie

We overnachten in ‘Veldhuysjes’; kleine, gezellige houten huisjes. Als een klein dorpje staan deze 17 huisjes naast elkaar op het prachtige terrein van Buitenplaats Kamerijck, verlicht door fakkels en vuurkorven. Deze knusse huisjes zijn geschikt voor maximaal vier personen.

Bij aankomst vind je een opgemaakt bed, voorzien van een elektrische deken. Aan jou de keus die wel of niet te gebruiken. Voor sanitair moet je het knusse huisje even uit. Als groep hebben we eigen sanitair (toiletgroep en douches) in een verwarmde ruimte, maar je moet er wel even voor naar buiten en het is november. Tip: neem je badjas of vest mee…

Voor het ontbijt en de lunch op zaterdag maken we gebruik van de faciliteiten van het restaurant op de locatie. Vanwege het Hollandse weer dat nooit te voorspellen is, adviseren we je warme kleding mee te nemen en schoenen die tegen een stootje kunnen.

De ‘Veldhuysjes’ zijn helaas niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

Prijs

De prijs voor de Herfsttweedaagse varieert tussen de € 100,- en € 135,- p.p. (afhankelijk met hoeveel personen je in een Veldhuysje wilt slapen). In de prijs zijn alle kosten begrepen.

Wij zien er naar uit om jullie te ontmoeten!

 

Direct aanmelden/reserveren kan hieronder (bij ‘Tickets’).

LET OP: Tickets worden PER PERSOON verkocht. Dus wil je bijvoorbeeld de Herfsttweedaagse bezoeken met een vriendin, dan moet je twee tickets bestellen: één voor je vriendin en één voor jezelf. Tijdens het bestelproces kun je aangeven met wie je een huisje wilt delen. Wij zorgen ervoor dat je met de perso(o)n(en) van voorkeur in het huisje wordt ingedeeld.

Tickets

Tickets are not available as this event has passed.

Gegevens

Begin:
22 november - 19:30
Einde:
23 november - 16:00
Kosten:
€100 – €135
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Buitenplaats Kameryck, Kamerik
Oortjespad 3
Kamerik, 3471 HD
+ Google Maps

Organisator

Hervormde Vrouwenbond