Laden Evenementen

Bondsdag 2019

De voorbereidingen voor de bondsdag zijn in volle gang. Je hebt vast de datum al vrij gepland! We zien ernaar uit om je te ontmoeten op 26 september in De Veluwehal te Barneveld. De dag begint om 10.15 uur en wordt rond 15.15 uur afgesloten. Zoals altijd… vrij entree, collecte aanbevolen!

Thema en sprekers

Het nieuwe jaarthema is ‘Hou(d)vast’. Dit is tegelijk het thema van de bondsdag. We horen hoe belangrijk het is om vast te houden aan de gezonde leer en aan een gelovig leven. Wat geloven en belijden we? Welk beeld van God hebben we? Dat is best bepalend. En, als vrouw mag ik bij een gemeente horen, hoe neem ik mijn plaats in? Besef ik het voorrecht en de verantwoordelijkheid hiervan?

De sprekers zijn prof. dr. H. van den Belt uit Woudenberg, ds. J. J. ten Brinke uit Oud-Beijerland en Katja Ploeg-Vinogradskaya uit Genemuiden.

Standhuur

Huur als derde een ideële of commerciële stand op onze bondsdag. Hieraan zijn wel voorwaarden verbonden. Lees deze voorwaarden, voordat je een stand huurt. Zo voorkom je verrassingen.

Tickets

Unlimited beschikbaar
Huur stand, bondsdag 201950,00VERPLICHT! Je kunt voor de bondsdag van 2019 een stand huren. Dit is een tafel van 120x80 cm. Je kunt ook extra tafels huren tegen een meerprijs van €25,00 per tafel.
Unlimited beschikbaar
Extra standruimte, bondsdag 201925,00Wanneer je extra ruimte je wilt, moet je ook deze reserveren. In de winkelmand kun je het aantal invoeren.

Gegevens

Datum:
september 26
Tijd:
10:15 - 15:15
Kosten:
€25 – €50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Veluwehal, Barneveld
Nieuwe Markt 6
Barneveld, Nederland
+ Google Maps

Organisator

Hervormde Vrouwenbond