Gastverenigingen

Onderstaande verenigingen* verwelkomen uw vrouwenvereniging of -bijbelstudievereniging graag voor een nadere kennismaking.

Plaatsnaam Naam vereniging* Opmerking(en)
Bergambacht Turkana
Bilthoven Bidt en werkt Deze vereniging is gastvereniging voor max. 45 personen.
Brakel Ruth
Capelle a/d IJssel De Heere is onze banier
De Glind Niet in eigen kracht
Gameren Idelette
Genemuiden Schrift en Belijdenis
Goudswaard Ora et labora
Hardinxveld-Giessendam Martha
Hardinxveld-Giessendam Dorcas
Hasselt Rondom het Woord 1
Hattemerbroek Lydia
Hazerswoude Dorcas Een van onze bestuursleden is bereid haar huis open te stellen voor een andere vereniging en als gastvrouw te fungeren. Voorwaarde is dan wel dat de groep niet al te groot is.
Hedel Weest getrouw
Herkingen Niet in eigen kracht
Hollandscheveld Bouwen en bewaren
Kamerik Debora
Katwijk Ruth Gasten zijn welkom voor een broodmaaltijd.
Kerkwijk Hanna
Kootwijkerbroek Tryfosa
Langbroek Maria-Martha
Lexmond Hanna Wij willen een broodmaaltijd verzorgen (max. 45 personen). De broodmaaltijd kan evt. worden uitgebreid met een kopje soep en/of slaatje en/of hartig hapje. Prijs in overleg.
Lienden De Regenboog
Middelharnis De Morgenster
Molenaarsgraaf Claudia
Montfoort Priscilla
Nieuw Balinge Lydia Max. 1 keer per jaar voor maximaal 40 personen.
Nijkerkerveen Lydia
Oene Loïs
Otterloo Tabitha
Polsbroek Priscilla
Reeuwijk Maria-Martha
Rijssen Lydia
Rouveen Dorcas – morgengroep Gastvrouw: mits het niet een hele dag is, wel een korter dagdeel.
Streefkerk Hij die u roept is getrouw
Tiendeveen Ruth
Uddel Hanna
Veen Persis
Veenendaal Ruth
Waalwijk Besoyen Vrouwenvereniging Waalwijk Besoyen
Wageningen Vredehorst Het kerkelijk centrum is zeer geschikt voor het ontvangen van een vereniging.
Waspik Lydia
Westbroek Manninne
Wijk en Aalburg Bid en werk Wij hebben de beschikking over een kerkelijk gebouw. De beheerder is bereid om samen met een aantal vrouwen hier een maaltijd of koffietafel klaar te maken.
Wilnis Vrouwencontact
Wilsum Ruth
Zegveld Lydia
Zetten Saron

*Gegevens om contact op te nemen met de betreffende vereniging zijn te vinden in het adresboekje, verkrijgbaar bij het Hervormd Bondsbureau.