Kerst en Pasen

De viering van het kerst- en paasfeest vormt een hoogtepunt in het verenigingsleven. Met het oog daarop vind je in De Hervormde Vrouw een kerstliturgie en een paasliturgie met een bijbehorende bijbelstudie. Deze zijn ook enkele weken eerder digitaal beschikbaar. Je kunt de betreffende liturgie of bijbelstudie downloaden nadat je hieronder een link hebt gekozen.

Kerstbijbelstudie

In het decembernummer van De Hervormde Vrouw wordt de kerstbijbelstudie afgedrukt. Vanaf eind november digitaal beschikbaar.

Kerstliturgie

Het oktobernummer van De Hervormde Vrouw bevat de kerstliturgie. Aan de hand van bijbelgedeelten, psalmen, liederen en gedichten wordt dit heilsfeit belicht. De liturgie komt op de site als word-document en als powerpoint, zodat de liturgie eventueel aangepast kan worden aan de doelgroep. Vanaf begin november zijn deze beschikbaar.

Paasbijbelstudie

In het maartnummer van De Hervormde Vrouw wordt de paasbijbelstudie afgedrukt. U kunt de paasbijbelstudie ook al enkele weken ervoor downloaden.

Paasliturgie

De paasliturgie wordt ieder jaar opgenomen in het februarinummer van De Hervormde Vrouw. Aan de hand van bijbelgedeelten, psalmen, liederen en gedichten wordt dit heilsfeit belicht.  De liturgie staat op de site als word-document en als powerpoint, zodat de liturgie eventueel aangepast kan worden aan de doelgroep. Vanaf begin maart zijn deze beschikbaar.