Vrouwendagen 2019


Een moment er tussenuit? Even alles loslaten en genieten van een dag boordevol inhoud. Luisteren naar boeiende lezingen en leren uit de Bijbel. Momenten van ontspanning en samen zingen. Aan de slag tijdens een bezinnende workshop of lekker creatief bezig zijn. Het kan allemaal op de vier dagen die hier gepresenteerd worden!
Maak ruimte in je agenda om elkaar te ontmoeten en te ontdekken dat je als christenvrouwen zoveel raakvlakken hebt.

In het ochtendprogramma zullen er lezingen verzorgd worden aan de hand van het thema:

Vrouw naar Gods bedoeling

We gaan nadenken over dit aansprekende onderwerp aan de hand van Romeinen 12. Het belang van een gelovige vrouw binnen de gemeente. De vraag komt naar ons toe of we de Heere kennen met ons hart en ons laten leiden naar Zijn wil. Hij heeft Zijn bedoeling met jou. Soms is Zijn keuze niet de onze. Dat kan vragen en twijfels oproepen. Soms ook onwil. Maar met Zijn doel en wil voor ogen kunnen we onze taak verrichten. In gehoorzaamheid en met vertrouwen dienen op de plaats waar we staan. Ontdekken dat we – door genade – ons steentje bij mogen dragen in de maatschappij, het gezin en in de kerk. Dan komen er genoeg taken op ons pad. Geroepen door Hem, dat vraagt geloof en standvastigheid. Je richten op een ander, vanuit de Ander. Hij schiep de vrouw naar Zijn bedoeling en tot Zijn eer. Dat mag wat kosten….

Benieuwd naar de workshops in het middagprogramma? Met zorg hebben we een divers keuzeaanbod samengesteld. Iedere deelnemer kiest twee workshops uit om te volgen. Van bezinning over het thema tot creatief bezig zijn. Het kan allemaal.

De dag begint om 9.30 uur. Vanaf 9.00 uur staat de koffie en thee voor je klaar! Rond 16.00 uur willen we de dag weer afsluiten. Deelname aan deze dag kost € 30,00 per persoon. Dit is inclusief de lunch, maar exclusief de workshops.
Klik de datum aan waarop je wilt komen en vul het aanmeldingsformulier in!

Tot ziens op een van onze Vrouwendagen!

Vrouwendagen 2019

Jonge vrouwendag

Alle leeftijdendagen