Algemene Ledenvergadering

In de maand mei houden we onze jaarlijkse algemene ledenvergadering. Voor deze vergadering worden alleen de besturen van de verenigingen en de regio ’s uitgenodigd.
Tijdens het morgenprogramma bespreken we met elkaar het beleid van de vrouwenbond en ’s middags is er een spreker of een presentatie

Algemene ledenvergadering 2019

Op dinsdag 21 mei hopen we onze algemene ledenvergadering te houden in De Aker (Fontanusplein 2, 3881 BZ, tel: 0341-351887) te Putten.

De vergadering begint om 10.15 uur. Vanaf 9.30 uur is er inloop met koffie/thee. Tijdens de middagpauze wordt u een lunch aangeboden. De sluiting van de dag is rond 14.45 uur.
’s Morgens willen we met elkaar de zaken rondom het beleid van de vrouwenbond bespreken. Na de middagpauze zal ds. A.C. de Kruijf uit Rijssen de bijbelstudie voor het komende winterseizoen voor ons inleiden. De dominee zal enkele gedeelten uit de geschreven inleiding in het meinummer van De Hervormde Vrouw verder uitdiepen.
Er zal een collecte gehouden worden ter bestrijding van de onkosten.

We hopen u als bestuur van de vereniging of de regio te ontmoeten op onze ledenvergadering. Het is wel van belang dat u zich voor deze vergadering opgeeft. Graag voor 11 mei. U kunt zich aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen.

Terugblik algemene ledenvergadering 2018

Op dinsdag 15 mei 2018 kwamen we bij elkaar in De Aker. ’s Morgens bespraken we met elkaar de zaken rondom het beleid van de vrouwenbond. Na de middagpauze hield mevr. E. van de Voorde-Giljam uit Hardinxveld-Giessendam, regiomanager bij de Lelie zorggroep, een lezing over het thema: “Zie jij de ander; omgaan met kwetsbare situaties in de gemeente”. Download hier de lezing.