Algemene Ledenvergadering

In de maand mei houden we onze jaarlijkse algemene ledenvergadering. Voor deze vergadering worden alleen de besturen van de verenigingen en de regio ’s uitgenodigd.
Tijdens het morgenprogramma bespreken we met elkaar het beleid van de vrouwenbond en ’s middags is er een spreker of een presentatie

Algemene Ledenvergadering 2018

Op dinsdag 15 mei 2018 hopen we onze algemene ledenvergadering te houden in De Aker, Fontanusplein 2, 3881 BZ Putten, tel. 0341 – 351887.
Vanaf 9.30 uur is er inloop met koffie/thee, waarna om 10.15 uur de vergadering begint. Tijdens de middagpauze wordt u een lunch aangeboden. De sluiting van de dag is rond 15.00 uur.
’s Morgens willen we met elkaar het zaken rondom het beleid van de vrouwenbond bespreken. Na de middagpauze houdt mevr. E. van de Voorde-Giljam uit Hardinxveld-Giessendam, regiomanager bij de Lelie zorggroep, een lezing over het thema: “Zie jij de ander; omgaan met kwetsbare situaties in de gemeente”.

Aanmelden Algemene Ledenvergadering 2018

We hopen u als bestuur van de vereniging of de regio te ontmoeten op onze ledenvergadering. Het is wel van belang dat u zich voor deze vergadering opgeeft. Graag voor 5 mei. Aanmelden is gratis, er wordt wel een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. U kunt zich aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen.

Terugblik voorgaande ledenvergaderingen