Informatie voor gasten met dementie

VOOR ELKAAR vakantieweek voor gasten met dementie en hun mantelzorger

De zorg voor iemand met dementie is geen eenvoudige taak. Eigenlijk zou u er zo nu en dan eens even tussenuit moeten om uit te rusten. Dat kan nu samen, in deze week waarin gezelligheid en ontspanning vooropstaan. Deze weken zijn bedoeld voor mensen met dementie en hun mantelzorger.
Dat kan de echtgenoot zijn, maar ook een familielid of vriend(in). We gaan ervan uit dat u samen van een tweepersoonsslaapkamer met douche en toilet gebruikmaakt. Er is gelegenheid om ervaringen, tips en adviezen met elkaar te delen.
Als u voor het eerst meegaat met deze vakantieweek stellen wij het op prijs om vooraf bij u een intakegesprek te hebben. We kunnen dan met elkaar de wederzijdse wensen en verwachtingen bespreken.

Locatie 2019

Datum Locatie Doelgroep
1-8 juni Groepshotel Dennenheul, Ermelo gasten met dementie en hun mantelzorger
12-19 oktober Hotel De Rijper Eilanden, De Rijp gasten met dementie en hun mantelzorger

 

Meer informatie voor gasten met dementie

Neem voor het aanvragen van het inschrijfformulier of voor andere informatie contact op met mevr. E.C. van Andel-van Bergeijk uit Andel door het contactformulier in te vullen.

Aanmelden gasten

Om u als gast aan te melden kunt u het aanmeldingsformulier hier downloaden, printen en via de post opsturen. Print ook de brief en medische lijst en geef dit bij uw huisarts (verpleeghuisarts) af.

Postadres:

Administratie gasten VOOR ELKAAR vakantieweken dementie
Burg. v.d. Schansstraat 46, 4281 LK  ANDEL
Tel. 0183- 441 774